Jim: 070-206 28 38 info@jdbyggobetong.se

VÅRA TJÄNSTER

BYGG, BETONG & RENOVERING

BYGG

JD Bygg & Betong är ett företag med över 25 år erfarenhet av båda stora och små byggprojekt. Vi utför allt från mindre renoveringar till nybyggen. Vi finns där om du behöver hjälp med underhåll och service. Kontakta oss för en förfrågan eller för en offert så hjälper vi dig!

BETONG

Betong är ett mångsidigt och starkt material till byggen. Våra erfarna byggare kan utföra betongarbeten och murning i alla möjliga former och lösningar som du kan tänkas behöva!

Efter gjutningen kan det krävas viss efterbearbetning för att ytan ska bli slät. Det kan röra sig om att slipa eller spackla golvet och även det hör till betongarbetarens uppgifter. Slipningen görs med hjälp av speciella maskiner. JD Bygg & Betong hjälper dig med allt gällande betong!

RENOVERING

Vi gör alla typer av renoveringar i Kalmar, Nybro och Emmaboda. Det innefattar alla sorters byggmaterial såsom trä, betong eller andra specialkonstruktioner.
Renoveringar är vår specialitet. Vi har gjort ett stort antal renoveringar och tillbyggnader i hela Kalmarregionen och vi kan även hjälpa er med planeringsarbetet så allt blir rätt enligt de byggnormer som finns för myndigheter och försäkringsbolag.

  • Lösvirkeshus, vi har många nöjda kunder över hela Kalmarregionen och stor erfarenhet att bygga helt unika hus. Ska ni bygga ett hus som inte liknar något annat, så är vi ett starkt alternativ.
  • Ladugårdar, vi har många olika alternativ både för stora och små lantbruk.
  • Grävarbete, Många års erfarenhet av alla typer av grävarbeten, allt från dränering av små och stora fastigheter, entreprenad, anläggnings och markarbeten av både nya och gamla tomter.
  • Avlopp, självklart hanterar vi alla typer av avlopp

Självklart kan ni anlita oss till totalentreprenad av alla typer av byggnationer. Vi löser det mesta och du behöver bara vara med i den planering du själv tycker är viktig. Våra hantverkare har alltid flera års branschvana så att du som slutkund skall kunna känna dig riktigt trygg!